« Травень 2024 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Наукові розробки кафедри використовуються Департаментом харчової промисловості Міністерства аграрної політики та продовольства України при підготовці нормативно-правових актів з інноваційного розвитку харчової промисловості, прогнозуванні тенденцій логістичної, зовнішньоекономічної, інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості та створення інноваційних структур кластерного типу.
Кафедра підтримує тісні зв’язки з провідними фаховими виробничими об’єднаннями та підприємствами харчової промисловості, ІТ-компаніями, мережами роздрібної торгівлі.
Результати наукових досліджень кафедри щодо аналізу логістичної, зовнішньоекономічної, інноваційної діяльності підприємств, вибору та обґрунтування перспективних стратегій розвитку та удосконалення управління інноваційною діяльністю підприємств впроваджено в діяльності низки підприємств харчової промисловості.