Субота, 18-Тра-2024, 1:25 PM









Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Відео









Головна » 2015 » Грудень » 4 » Ключові параметри у транспортній логістиці
12:56 PM
Ключові параметри у транспортній логістиці

04 грудня 2015 року відбулася друга зустріч директора компанії eSoft Арама Саргсяна зі студентами НУХТ у рамках треніногової програми "Транспорт -Логістика".

Структурований виклад матеріалу та ігрові методи залучення аудиторії, що були використані на зустрічі, не залишили байдужим жодного учасника. 

Головною метою зустрічі стало ознайомлення студентів із сучасними вимогами ринку логістики. 

В ході тренінгу, Арам Саргсян поділився досвідом впровадження ІТ рішень у різних компаніях, а також ознайомив присутніх з актуальними бізнес-процесами, які можуть бути користними для майбутніх фахівців.

Спільно зі студентами було розглянуто й приклади розрахунку економічного ефекту від провадження ІТ систем.

Одна зі студенток кафедри менеджменту ЗЕД та логістики Олена Михайлюта вже запрошена Арамом Саргсяном до діючого проекту від компанії Фокстрот. Вона поділилася своїми першими враженнями щодо роботи з картографічними матеріалами, які безпосередньо задіяні у роботі багатьох TMS

На зустрічі також була присутня провідний спеціаліст компанії eSoft Наталя Іглікова, яка провела ознайомлення з існуючими рішеннями систем управління транспортом, продемонструвала роботу системи у реальному часі та ознайомила присутніх з алгоритмами математичних розрахунків для подальшої  сертифікації студентів.

Переглядів: 623 | Додав: Vir2oSo | Теги: IT, TMS, eSoft, тренінг, логістика, Арам Саргсян, Іглікова, транспорт, Зед | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]