Субота, 18-Тра-2024, 2:33 PM









Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Відео









Головна » 2015 » Листопад » 16 » Старт тренінгу від компанії "eSoft"
9:26 AM
Старт тренінгу від компанії "eSoft"

13 листопада 2015 року розпочалася безкоштовна тренінгова програма «Транспорт – Логістика» від ІТ-компанії «eSoft», організована кафедрою менеджменту ЗЕД та логістики НУХТ.

Тренінг проводить практикуючий спікер Арам Саргсян, засновник компанії eSoft (понад 100 успішно реалізованих проектів, у тому числі в компаніях Colgate, Sandora, DHL, Intel, Миронівський хлібопродукт, Оболонь, Фокстрот тощо).

За попередньою домовленістю, за умови успішного проходження тренінгової програми, її учасникам буде надана можливість пройти сертифікацію від компанії «eSoft».

До тренінгу вже долучилися студенти різних спеціальностей. Під час першої зустрічі велася цікава тематична дискусія, студенти формували цікаві питання і отримували кваліфіковану відповідь, виходячи із реалій функціонування бізнесу в країні.

Кафедра менеджменту ЗЕД та логістики НУХТ запрошує усіх зацікавлених студентів, які ще не встигли приєднатися, взяти участь у безкоштовній тренінговій програмі «Транспорт – Логістика» від ІТ-компанії «eSoft» та підкріпити свій статус фахівця відповідним сертифікатом. 

Тренінги проводитимуться раз на два тижні по п'ятницям.

За додатковою інформацією звертайтеся на кафедру або через інструмент Зворотній зв'язок

Переглядів: 529 | Додав: Vir2oSo | Теги: eSoft, логістика, тренінг, транспорт, Зед, НУХТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]